Skip to content

Wolsafari: Weldraad, Amsterdam

26 juni 2013

Gisteren was ik met haakt (Janin Wensink) op wolsafari in Amsterdam. Iets wat we al heel lang wilden doen. De eerste winkel die we bezochten was Weldraad aan de Haarlemmerstraat te Amsterdam. Weldraad onderscheidt zich van andere wolwinkels in Amsterdam door zich te richten op natuurlijke materialen.
weldraad amsterdam blog roest haakt madebyroest

De winkel is ruim en heeft achterin een grote werktafel waar met enige regelmaat workshops gegeven worden. Midden in de winkel staat een kast waar 2e hands wol wordt aangeboden. Een erg leuk concept. Want we hebben allemaal wel eens te groot ingekocht. De enige voorwaarde is dat het van goede kwaliteit is en dat het label er nog om zit. Zoals je ziet is de kast aan de lege kant dus ren snel met je restant wol naar de Haarlemmerstraat. Dan verkopen zij het voor je. (NOTE: De winst wordt 50/50 verdeeld na aftrek van belasting).

IMG_0771IMG_0772IMG_0774

Dit kartonnen schaap voor de deur vond ik dus helemaal fantastisch. Ik heb nog geprobeerd hem mee te lokken, maar hij bleef helaas staan.

IMG_0770

Kijk hier voor mijn blog over De Afstap en hier voor mijn blog over Penelope’s Craft Store en laten we het prachtige NoooSugar niet vergeten.

Maar lees vooral ook wat haakt van Weldraad vond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: