Skip to content

Gratis videocursus haken bij NTR Thuisacademie.

19 juni 2013

Gratis videocursus Haken bij NTR Thuisacademie door crafters Janin Wensink en Eliane Roest

De nieuwste gratis videocursus op de site van NTR Thuisacademie is Haken. Janin Wensink van webshop haakt.nl en Eliane Roest van het haaklabel ROEST leren je in 10 stappen de basis van het haken.

Deze cursus is voor iedereen die nog nooit heeft gehaakt of die het haken is verleerd. In 10 stappen leer je opzetten, lossen, vasten, keren, meerderen, minderen en nog veel meer. Bij bijna elke stap hoort een patroon dat je gratis kunt downloaden. Je kunt de cursus stap voor stap volgen of alleen de stappen doen waar je nieuwsgierig naar bent.

 Janin Wensink en Eliane Roest zijn beide verwoede hakers en maken hun eigen creaties en patronen. Janin verkoopt haar patronen via haar webshop haakt.nl. Eliane verkoopt kant-en-klare gehaakte mutsen en sjaals via haar Etsy-shop ROEST.

Thuisacademie.nl is een website van de NTR. Daarop staan videocursussen, educatieve clips en quizzen, voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Het doel van de Thuisacademie is om mensen op een laagdrempelige manier iets bij te brengen. De filmpjes zijn to-the-point, informatief en ontstijgen het niveau van het gemiddelde YouTube-filmpje.

Deze videocursus is een logische aanvulling op de hulp bij het haken die Janin en Eliane al bieden via e-mail, Twitter en Facebook.

AfbeeldingAfbeelding

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: